Om een behandeling in te plannen of je een gratis gepersonaliseerd consult te kunnen bieden dien je het onderstaande formulier volledig in te vullen.


Voordelen van een consult:

1) Krijg antwoord op al je vragen omtrent MHP door deskundige beoefenaars

2) Ontvang een MHP-behandelingsofferte

3) Leer meer over het Micro Haarpigmentatie (MHP) proces

4) Bespreek jouw doelen en specifieke haarverlies

Behandel locatie

Veelgestelde vragen

Meest gestelde vragen & antwoorden

Micropigmentatie van de hoofdhuid is een niet-invasieve behandeling waarbij gedetailleerde micronaalden worden gebruikt om pigment in de hoofdhuid af te zetten. Het resultaat creëert het uiterlijk van kleine haarzakjes of korte stoppels. Als je begint uit te dunnen, terugtrekt of helemaal kaal bent, kunnen we je het uiterlijk van een korte buzz-cut geven.

Onze prijzen zijn gebaseerd op de mate van haaruitval, die voor elke klant anders is. Meestal varieert de prijs tussen € 1.500 – € 3.000. We raden aan om een ​​gratis consult aan te vragen, zodat ons team uw geval kan evalueren en een gepersonaliseerde prijsofferte kan geven op basis van uw behoeften op het gebied van haarverlies.

Micropigmentatie van de hoofdhuid mag nooit worden beschouwd als een proces van één behandeling. De meeste klanten kunnen tussen 2 tot 3 sessies verwachten om hun behandeling te voltooien, afhankelijk van de mate van haaruitval of littekens. Deze behandelingen worden meestal met een tussenpoos van 10-20 dagen uitgevoerd.

De Hoofdhuid Micropigmentatie Behandeling duurt meestal 2-4 uur per sessie, afhankelijk van de mate van haaruitval. De meeste klanten kunnen tussen 2-4 sessies verwachten om hun behandeling te voltooien, afhankelijk van de mate van haaruitval of littekens. Deze behandelingen worden meestal met een tussenpoos van 10-20 dagen uitgevoerd.

Na voltooiing van uw behandeling (2-3 sessies) kan een klant verwachten dat de sterkte van de kleur nog vele jaren aanhoudt. Op langere termijn zal een cliënt zeer geleidelijk een lichte verkleuring (geen verkleuring) van de behandeling opmerken. Wanneer dit gebeurt, kunnen ze een korte “touch-up”-sessie hebben om eventuele vervaging te herstellen en hun stijl nog vele jaren te behouden.

Micro Haarpigmentatie is zo’n effectieve oplossing voor kaalheid geworden vanwege de consistent natuurlijke en niet-detecteerbare resultaten. Final Look is trots op het vermogen om elk individueel haarzakje naadloos te repliceren om een ​​perfecte match voor elke klant te creëren.

Micropigmentatie van de hoofdhuid is niet-invasief en vereist geen downtime. In de meeste gevallen hoeft u niet voor langere tijd vrij te nemen van uw werk, school of andere functies. Na de behandeling is het gebruikelijk om 2-3 dagen na de sessie lichte roodheid op de hoofdhuid op te merken. Deze roodheid verdwijnt snel en de meeste cliënten gaan direct of binnen enkele dagen weer aan het werk. Klanten kunnen desgewenst ook hoeden of hoofddeksels dragen.

Als u niet zeker weet welke stijl of type haarlijn voor u zal werken, zal uw behandelspecialist er zijn om u te helpen. Met artistieke ervaring in het afstemmen van een haarlijn op de vorm en leeftijd van het hoofd, kan uw specialist u adviseren over wat het beste is. In de loop van uw sessies kunt u ook de haarlijn aanpassen en aanpassen voor een perfect resultaat.

SMP is een vorm van permanente cosmetica of permanente make-up. Deze behandeling, vaak een cosmetische haar- of hoofdhuidtatoeage genoemd, duurt meestal 4-6 jaar. Na die tijd kan een klant een lichte vervaging ervaren, waar hij op terug kan komen voor een snelle bijwerking. Deze cosmetische oplossing zal niet wegspoelen, maar kan in de loop der jaren worden aangepast. We raden altijd aan om contact op te nemen met ons team om uw behandelingsopties te bespreken.

Nee. Micropigmentatie is een vorm van permanente cosmetica, maar in tegenstelling tot tatoeage-inkt, is het Scalp Micro pigment ontworpen om binnen hetzelfde kleurenspectrum van kortgeknipt haar te vallen. Het pigment bevat geen extra kleurstoffen of additieven en zal alleen oplichten, niet verkleuren gedurende een langere tijd.

Micropigmentatie van de hoofdhuid maakt ook gebruik van andere apparatuur dan traditioneel tatoeëren, waardoor de naald en machine specifiek zijn ontworpen voor micropigmentatie van de hoofdhuid.

Afhankelijk van het patroon en de grootte van het dunner wordende haar, kunnen sommige klanten een langere haarlengte aanhouden. Hoofdhuidpigmentatie kan helpen om gebieden dikker te maken, zodat er minder van de hoofdhuid zichtbaar is. Als er echter een sterk patroon van haarverlies is of als er gewoon niet veel haardichtheid meer is, wordt de klant aangeraden om het korter te knippen.

Ja, mensen met grijs haar kunnen nog steeds baat hebben bij de procedure voor micropigmentatie van de hoofdhuid. Ten eerste wordt de meeste klanten geadviseerd om hun haar op een korte, zoemende lengte te knippen. Wanneer dit gedaan is, zal grijs haar er niet grijs uitzien omdat de haarwortel zelf donkerder is. Haar wordt alleen grijs naarmate het langer wordt. Ten tweede gebruiken we een grijstintenpigment dat kan worden gearceerd om te mengen met lichtere haartinten. We creëren gewoon een lichtere verdunning om op te gaan in het bestaande grijze haar.

Ja! Door kleine haarzakjes in de littekens te repliceren en de kleur rond het littekengebied te mengen, kunnen transplantatie- en chirurgische littekens een enorme verbetering in het verbergen zien.

Ja! We kunnen de tint van ons pigment afstemmen op een breed scala aan huidtinten. Of u nu blank, Afro-Amerikaans, Spaans, Aziatisch, Pacific Islander en meer bent… SMP kan voor u werken.

We raden aan om 4-5 dagen na de micropigmentatiebehandeling van de hoofdhuid niet te zweten of intensief te sporten.

Voor de meeste cliënten is de pijn minimaal en altijd minder pijnlijk dan bij traditionele tatoeages. Na je sessie ervaar je geen ongemak meer.

SMP wordt gebruikt om dichtheid toe te voegen aan uitdunningsgebieden. We zijn in staat om dikte toe te voegen aan gemeenschappelijke ruimtes zoals de kruin, scheiding en meer. Voor mensen die hoofdhuidmicropigmentatie gebruiken om hun haarlijn weer op te bouwen, raden we aan om je haar kort te houden voor een meer gebalanceerde look.

We raden aan om het behandelde gebied 4-5 dagen na de micropigmentatiebehandeling van de hoofdhuid niet te schrobben, wassen of scheren.

Ja, u kunt een hoed of pet dragen nadat uw SMP-behandeling is voltooid. We hopen echter dat je ze niet zo vaak zult dragen!

We raden aan om gechloreerde zwembaden, sauna’s, stoombaden en zonnebanken te vermijden gedurende 28 dagen na de laatste micropigmentatiesessie op de hoofdhuid.

Er zijn drie belangrijke verschillen tussen SMP en tatoeëren:

1. We brengen pigment minder diep in de huid dan tatoeages, slechts ongeveer 2 mm in de dermis

2. We maken strikt kleine microstippen volgens de pointillismemethode, geen schaduw- of tekenlijnen

3. We gebruiken alleen een zwart pigment dat veel meer verdund is dan typische tattoo-inkten. Om deze reden zal het niet uiteenvallen in verschillende kleuren of er te verzadigd uitzien zodra het geneest

Nee, de SMP-behandeling laat je haar niet teruggroeien. De SMP-behandeling geeft u echter het uiterlijk van kort haar of een strakke buzz-cut. We raden aan om je haar korter te houden om het meest natuurlijke resultaat te creëren.

Na de eerste SMP-sessie zal uw behandeling vervagen, wat volkomen normaal is. In de tweede en derde sessie voegen we meer dichtheid toe om een ​​vollere look te creëren. De retentie van pigment verschilt van persoon tot persoon en de een kan meer vervaging opmerken dan de ander.