Duidelijk en Helder!

In 3 eenvoudige stappen helpt Final Look bij het leveren van een oplossing voor kaalheid die speciaal voor jou is aangepast.

Stap 1

Krijg een vrijblijvend consult

Om te beginnen, zal ons team jouw haarverlies situatie moeten beoordelen om de beste oplossing te bepalen. Je doet dit door ons een aantal duidelijke foto’s van je schedel te sturen. Nadat we de foto’s aandachtig hebben bestudeerd nemen wij direct contact met je op zodat we jou een behandelplan op maat kunnen presenteren.


Stap 2

Plan behandelingen in

Nadat je helemaal tevreden bent met het behandelplan, plannen we de behandeling(en) in. Meestal heb je 3 tot 4 sessies nodig, met een tussenpoos van 10-14 dagen om een perfect resultaat te krijgen.

Stap 3

Behandeling & Nazorg

Het is behandeltijd! Nadat je samen met één van onze haarstylisten een nieuwe haarlijn hebt getekend wordt de 1e sessie gebruikt om de basis te leggen van de pigmentatie. Na de eerste sessie merk je direct verschil en zie je een vollere look.

De andere sessies worden gebruikt om extra lagen van dichtheid toe te voegen om het uiterlijk van vol, kort haar te creëren maar ook om bijvoorbeeld kleine aanpassingen aan de haarlijn te maken.

We besteden veel tijd aan het blenden van de impressies in je bestaande haar voor een naadloze en natuurlijke look. Ook kunnen we in deze sessies kleine aanpassingen aan de haarlijn maken.

Na je laatste behandeling zullen wij je enkele nazorg instructies geven en hoef je pas na ongeveer 4-6 jaar terug te komen voor een eenmalige touch up.

Wij zijn er klaar voor!
Jij ook?

Je nieuwe haarlijn ligt klaar. Laat hem niet wachten..