Micro Haarpigmentatie

Micro haar pigmentatie is een behandeling die op een vrijwel pijnloze manier haarverlies en dunner wordend haar camoufleert door kleine ‘stipjes’ op de huid te pigmenteren die niet van echt haar zijn te onderscheiden.. Door het toepassen van deze innovatieve pigmentatie techniek lijkt het net alsof het hoofd hele korte stoppeltjes heeft. Het resultaat is zeer natuurlijk. Het is een uiterst nauwkeurige behandeling waarbij u direct resultaat ziet.

Bij Final Look creëren wij samen met u een gloednieuwe passende haarlijn door middel van Micro Haar Pigmentatie (in het Engels ook wel Scalp Micropigmentation genoemd).

Micro Haar Pigmentatie is een niet-invasieve, betaalbare en 100% effectieve oplossing voor haarverlies.

Het werkt op dezelfde manier als een tatoeage of permanente make-up en zal de illusie van voller haar geven zonder het haarverlies daadwerkelijk te behandelen.

Het is dus ideaal voor mensen die geen zware chirurgische ingreep zoals een haartransplantatie willen ondergaan die tevens ook vaak hoge kosten en risico’s met zich meebrengt.

MHP/SMP is dus een cosmetische tatoeage op de hoofdhuid die onmiddellijk een ‘geschoren look’ / haarlijn creëert of haardichtheid aan dunner wordende gebieden toevoegd.

In slechts twee tot drie sessies herstellen wij samen jouw haaruitval en haarlijn.

Type behandelingen

GESCHOREN LOOK

Herstel je teruggetrokken haarlijn met MHP door een compleet nieuwe haarlijn aan te nemen.

DENSITEIT

Voeg dichtheid toe aan dunner wordende gebieden d.m.v een densiteitsbehandeling.

LITTEKEN CAMO

Verberg uw littekens met MHP. We kunnen ze soms bijna 100% optisch wegwerken.

Waarom Final Look?

Ons team bestaat uit een tattoo artiest en drie top-barbers met jarenlange ervaring in zowel inkt als haarstyling. Dat is waarom wij precies weten hoe een geweldige haarlijn eruit moet zien en welk pigment deze moet hebben.