TARIEVEN

Per zone (1 t/m 7)                       €595
Zone (1 t/m 4)                               €2.000 – €2.500
FUT Litteken Camouflage     €645
FUE Litteken Camouflage     €1.000 – €1.750
Touch up                                        €495
Touch up (binnen 1 jaar)          €245
Touch up (binnen 2 jaar)         €345

Micro Haar Pigmentatie

De kosten van procedures voor hoofdhuidmicropigmentatie variëren omdat ieders procedure uniek is. Elke patiënt komt binnen op een ander startpunt, afhankelijk van hun haarverlies, haardichtheid en haarlijn. Omdat haarlijnen op maat worden ontworpen voor elke unieke individuele klant, zullen de procedurevereisten ook variëren (en dus de prijs).

De gemiddelde prijs ligt tussen de €1500,- en €2500,-

U dient een gratis consult aan te vragen om een idee te krijgen van de kosten voor uw procedure. Tijdens dit consult staat u direct in contact met één van onze specialisten en zou dit de perfecte gelegenheid zijn om uw gewenste haarlijn en uiterlijk naar ons te formuleren.

MHP OF FUT/FUE?

MHP of Haartransplantatie?

MHP kost opmerkelijk minder dan haartransplantaties omdat het geen medische procedure is;  MHP is het proces waarbij in feite een kleine hoeveelheid pigment wordt toegevoegd op het dunner wordende/kalvende deel van het hoofd. Het resultaat kan er veel natuurlijker uitzien in vergelijking met een haar transplantatie. De procedure is niet zoals het zetten van een tatoeage, er wordt verschillende specialistische apparatuur gebruikt en een retouchering om de paar jaar zal alles in goede conditie houden.

Micro Haarpigmentatie

Prijsrange

€ 1.500- € 4.200

Niet-chirurgische ingreep

Haar Transplantatie

Prijsrange

€ 5.000 – € 15.000 *

Chirurgische ingreep